Snälla, söta, älskade du

KOM UUUT !
 
Bebis verkar då inte ha några planer på att komma ut. Lika envis som sin mamma tror jag.
Tiden går så rackarns sakta när man väntar. " Men njut av tiden som är kvar ".. Ehh aahh.. den har man fått höra i några veckor nu. Hur ska jag kunna njuta av tiden som är kvar när jag endast känner mig som ett fläskberg ? Ingenting är bekvämt och det enda jag vill är att se vem som har buffat och sparkat mig i revbenen dom senaste månaderna :)
Sjukt hur mycket man kan älska och längta efter någon man aldrig har träffat. ♥
 
 
Nej, man kanske ska köra en blondinbella och "beställa" att bebis ska komma ut nu. SÅDÄR ja, nu var det beställt... då borde den ju komma snart.. när som helst....
 
 
 
 
 
 
 
 
 

v. 40

 
Bebis:
Nu är din bebis sannolikt mellan 50-52 cm och väger 3.5-4 kg. Det är nu nära ditt beräknade förlossningsdatum och det är dagt för bebisen att födas. Det är dock bra att komma ihåg att många går över tiden, speciellt förstföderskor, så bli inte orolig om bebisen bestämt sig för att vänta ännu lite till.

Du får nu gå på täta kontroller hos barnmorskan och ditt barns tillstånd övervakas noggrant.

Många börjar nu fundera på att sätta igång förlossningen på egen hand, och goda råd brukar man få i överflöd. Allt ifrån att gå i trappor till den berömda "färdknäppen", men det är dock ingen av dessa hemmabehandingar som bevisligen fungerat. Men misströsta inte, bebisen brukar ändå bestämma sig att komma ut förr eller senare, och det är en mindre del som behöver medicinsk behandling för att sätta igång förlossningen.

 

 

För några veckor sedan var jag helt säker på att bebis skulle komma ut tidigare. Men nu känns det mer som att jag kommer att vara gravid föralltid. Jag har sovit ovanligt bra dom senaste nätterna och mycket av den jobbiga känslan av att vara stor och tung har försvunnit faktiskt. Jätte konstigt..

Längtan är ju helt klart starkare än någonsin. Vill så gärna att hon ska komma ut nu. Det är så många som väntar och längtar ♥


Hjärtat *

 
Min R är den bästa som finns och jag vet ingen som jobbar och sliter som han gör ♥
Ikväll förtjänar han en god middag och en smarrig efterrätt ;) 
Ibland får man lyxa till en tråkig Torsdag.
 
 

Väntan *

 
Barnvagnen och sängen är bäddad. Ja, allt man kan göra är klart. Det är bara bebisen som fattas ♥
Vi får helt enkelt se när den lilla damen hade tänkt att komma ut. Man får väll ställa in sig på att hon inte kommer innan den 17:e i alla fall.
 
Imorgon åker vi till Sala. Har inte varit där på flera månader så det ska bli mysigt att ha en helhelg där :)
 
Lilla hjärtat <3 Vi längtar så efter dig.
 
 
 

v. 39

Har haft sammandragningar heela natten.. dom har inte gjort ont men jag har blivit väckt hela tiden. Strålar som tusan ner i utsida lår också. Det är bara så sjukt tråkigt att ligga och glo i taket och lyssna på när R och missan sover gott. Aja, idag har jag i alla fall roliga planer. Om nån timme ska jag åka till Uppsala :) Jag och milla ska åka till fullerö. Älskar det stället ! :) Mys. 
 
 
Bebisen: Barnet väger omkring 3400 gram, och är ungefär 50 cm långt. Det fyller ut hela magen och är ganska tungt. Många blivande mammor längtar intensivt efter att graviditeten ska vara över. Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältningssystemet och celler från tarmväggen. Barnet är nu förberett för sin födelse. Det har fått mycket näring och även skydd mot vissa sjukdomar genom att det har fått moderns antikroppar. De kommer att skydda barnet den första tiden innan det har bildat egna.
 
 
 
Magen har verkligen ändrat form nu. Sjunkit som tusan :)
 
 

VARNING !

 
Jag vill varna för sidan "lovely mama". Sämsta jävla skitsidan jag har varit med om !!
Gjorde min beställning den 8:e oktober. Över två veckor senare efter att jag hade fått kontaktat dom ETT ANTAL gånger så fick jag mina saker. MEN såklart så har dom skickat helt fel storlek. Har försökt att få tag på någon men det är inte det lättaste ! Dom säger att dom ska höra av sig men det gör dom aldrig. Dom skiter fullständigt i sina kunder och jag har aldrig varit med om något liknande ! FyFAN säger jag bara!
 
 
Beställ aldrig någonting av dom. Ni kommer att bli SÅ besvikna.
 
 
 

Shopping

Skulle kunna handla ihjäl mig till vår lilla <3 Det finns såå fina saker till dom små, men jag har bestämt mig för att jag inte ska handla så mycket innan bebis har kommit ut. Det är nog tur att jag inte bor i Uppsala. Skulle nog shoppa varje dag i sånt fall x)
 
 
 
Om det finns någon snäll person som läser och vet jättebra sidor med barnkläder så får ni jättegärna tipsa mig :))
 

Fredag

 
Då var Fredagen här igen. Veckorna går ju helt sjukt fort !
Jag startade min Fredag klockan fyra inatt. Hade så ont i utsida lår !? Kände av det när jag kom hem från jobbet igår fast då hade jag mest ont i benhinnorna. Jag tror inte att mina muskler pallar min vikt längre och eftersom att jag stod upp/gick hela tiden på jobbet igår så sa dom ifrån. Jag har så svårt att bara ta fram en stol och sätta mig ner när jag jobbar. Tiden går ju så mycket snabbare om man gör någonting och det finns alltid något att göra på det där stället ;)
Aja, idag får jag väll ligga med benen högt och vila typ, så dom är redo för sista jobbpasset imorgon. Eller så ska jag i alla fall ta mig till affären och handla lite. Har varit sugen på lussebullar i en vecka nu så jag kanske ska baka det idag x)
 
 
 
Missan tyckte i alla fall att det var väldigt mysigt att nån var vaken så tidigt imorse ♥