Barnmoska

 
7.45 imorse var jag hos barnmorskan för kontroll. Allt såg bra ut och det är alltid lika mysigt att få höra hjärtat slå på vår lilla skrutt <3
Hon kände även hur bebisen ligger och som jag har anat så ligger hon med huvudet nedåt. Fötterna har hon på höger sida och det har mina revben känt av många gånger ;)
 
 
Inatt var ingen rolig natt. Det började igårkväll när jag kom hem från jobbet. Hade ont tammefan överallt :(
Eftersom att jag står och går hela tiden på jobbet så hade jag sjuukt ont i fötterna, värkte i hela benen, ont i ryggen, ont i magen, foglossning och halsbränna. Däckade i soffan nästan på en gång. Inatt blev det inte alls mycket sömn. Det värker så i mina ben hela tiden, från ljumskarna och ner. :/
 
Aja, nu har jag klagat färdigt. En rolig sak är att vi hämtade en massa saker till bebis i fredags :)) Åh, jag älskar vagnen.
 
 
Bäddsetet som ska vara i är rosa elefanter :))
 
Nu ska jag gå iväg till järnaffären och kolla om det finns några fina krokar. Hyllan är klar bara krokar som fattas :)
 
 
 
 
 
 

Newbie

 
När det gäller barnkläder så är newbie en STOR favorit. Så mjuka, sköna och fina kläder <3
Det senaste köpet är den här mysiga overallen. Lika mjuk och gosig efter att jag tvättat den :)
 

Höst

 
Vår vagn, bilbarnstol + lite annat har kommit :-)) I eftermiddag ska vi åka och hämta det i Uppsala. Wiie spännande ;)
Tänkte även passa på att kolla på skor. Det bästa med hösten är nog alla snygga stövlar ! Mina favoriter gick sönder i vintras så nu måste jag köpa ett par nya utan klack. Hade lite klack igår men känner mig mest som en tung flodhäst när jag är ute och går.
 
Igår målade jag klart hyllan också :)) Den ska bara slipas lite och sen är den klar. Lägger ut en bild på den dåå.
 
 

BLIR SÅ ARG !

 
Det absolut vidrigaste jag vet är folk som röker när dom är gravida ! Jag tycker att det är lika hemskt när man ser en mamma med en cigg i ena handen och en barnvagn i den andra. Hur fan tänker man !??
Hur kan man vilja att det absolut finaste och dyrbaraste i världen ska få i sig detta äckliga gift ? USCH !
 
 
 
 

Mys-onsdag !

 
Idag är jag ledig. Myskläderna är på och idag ska det bara mysas och fixas här hemma. Baka och börja tvätta lite av bebis kläder tänkte jag. Bara slappa !
 
I fredags kom vi ju hem från Cypern och OJ vilken skön vecka vi haft. 30-35 grader varmt :) Badat en massa i havet, ätit gott och bara haft det skönt. Man längtar ju tillbaka en aning nu när det bara har regnat i flera dagar. Har även eldat här hemma, då är det höst ! Fast lite mysigt också :)
 
 
 
 
Mycket bilder på magen men jag har den ju faktiskt inte kvar så länge till. :)
 

LEDIG

 
Jajjeemeen, ledig en vecka fram ! FAN så skönt.
Startade dagen 6 imorse. R åkte till jobbet tidigare så det gick inte att somna om.
 
Gick upp, la mig i soffan med missan. Tryckte på nån jäla knapp på dosan så alla kanaler försvann. Tog det som ett tecken på att det var dags att börja städa hela huset. ^^
 
Så det har jag hållt på med nu i några timmar. Helt svettig och halsbrännan blev bara för mycket så var tvungen att vila ett tag. Sätter jag mig ner blir bebis helt galen i magen, så då känns det ju ännu bättre ;) Man måste ju bara älska att vara gravid ! Fet, svettig, flåsig gris :) Awesome !
 
Längtar efter att börja träna, kunna vända mig i sängen utan att det blir jordbävning, utan att det gör ont överallt, att kunna ligga på mage, sluta vara så förbannat varm hela tiden osv osv osv !
Alla som säger att det är underbart att vara gravid ljuger. Eller så sitter dom bara hemma hela dagarna och inte behöver göra något jobbigt.
 
haha igår på jobbet tyckte ganska många kunder att jag hade så förbannat kallt där inne. Kallare inne än ute !
Äh käften, första gången jag inte dör här inne tänkte jag :)
 
 
 
Inatt åker vi till Cypern !!! Ligga i skuggan med iskall dricka och plaska i vattnet kommer jag nog mest göra hela tiden :-) Tror min kropp kommer få en liten chock av värmen. Tur att vi bor bredvid poolen ;)
 
<-- min räddning ! 
Mormor säger att om man har halsbränna får man en hårig bebis haha ;) Ja, vi får väll se. Jag själv hade ju bra mycket hår när jag kom ut.
 
 
Neej, nu ska jag dammsuga ! Packa en resväska kanske vore bra också :) Tja !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vagn

 
Snart borde vår vagn komma tycker jag. Åh jag är såå nöjd med den :) den är såå fin ! :)
 
Det blev en emmaljunga super nitro. Valde mellan den och en city cross men jag gillade att det var svängbara hjul på nitron så det fick bli en sån :)
Vi ville absolut inte ha små hjul men 2014 modellerna har fått större hjul. Kanon ! :)
 
 
Liten, lätt och smidig ! Tror att det kommer bli hur bra som helst. Hittade ingen bild på skötväskan men det är något i stil med den på bilden. Samma färger som vagnen.
 
 
 

Salong

 
Har precis kommit hem från Östhammar. Har fixat naglarna och vaxat, så nu är jag redo för semester :)
Hade lätt kunnat somna när hon fixade naglarna ! Har glömt hur avslappnad man blir på salonger.. saknar faktiskt att jobba som hudterapeut. Men man vet ju aldrig hur det blir i framtiden :)
 
 
Nu ska jag snart åka till jobbet. Två dagar kvar sen är jag ledig :) fan så skönt.
 
 

Hylla

 
Uppe med tuppen idag ! Har varit på kontroll i Östhammar och allt såg bra ut. Skönt :) Magen hade blivit hela 2 cm större på 2 veckor. Jag tycker att det är sjukt mycket men jag följer kurvan perfekt tydligen :)
Inatt vaknade jag bra många gånger av att benen värker ! Gör ont som tusan i ljumskarna. Lite ont att gå idag, tror att det beror på att jag stod så länge på jobbet igår. Hade fullt upp !
Ska bli så sjukt skönt att åka till Cypern på fredag. Vila upp sig lite så att man kan jobba nån månad till.
 
 
Igår efter jobbet började jag fixa med en hylla som ska sitta vid skötbordet. R gjorde den och jag målar :)
 
 
Den ska gå i samma stil som skötbordet.
Före & efterbild:
 
 
 

Filt

 
Det verkar som att sommaren inte riktigt vill försvinna ännu. För mig får den gärna göra det ! Jag vill ha höst nu :)
Men det är i alla fall grillning på g här hemma. Ganska nice efter en lång dag på jobbet.
 
 
För någon dag sen var jag och R i Uppsala och handlade lite allt möjligt. Hittade helt unnderbara filtar på hemtex ! Jag tror att dom är ganska gamla men jag har helt missat dom. Suuper mjuka och sköna !! Just nu får man ta 3 men betala för 2, fast jag tycker att dom var ganska dyra så jag köpte bara en.
 
 
Jag tror att jag kommer att kunna ta massa fina kort på bebben med den här :)
Vi har ju en jättebra kamera men som vi aldrig använder. Har ju liksom inget att ta kort på.. Men snart så får bebis vara modell :)
 
 
 
 

Inspiration

 
Ååh, Det finns sååå fina barnrum ! Det kliar i fingrarna och jag vill bara sätta igång och göra iordning bebis rum. Just nu har jag fastnat helt när det gäller tapeter. Även om jag är helt säker på att det är en tjej vi ska få är det kanske dumt att ta tjejiga tapeter ? Tänk OM bebis har lurat oss hela tiden haha.. hm svårt !
 
Lite grejer har jag i alla fall redan köpt. Säng + sänghimmel och lite sånt :)
 
 
 
 
 
 

:)

Follow on Bloglovin

Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin 

Bebis

Heej !
 
Börja blogga igen ? Hm.. Jag tänkte göra ett försök. :)
 
 
 
 
I November kommer vår lilla tjej till oss <3 Lycka !
Det märks att kroppen börjar ställa in sig på ett nytt liv. Jag kan inte minnas senast jag sov en hel natt. Vaknar flera gånger, ibland utan anledning men ofta är det bebis som är helt galen i magen hihi :)
Men även om jag sover dåligt så är jag inte trött. Börjar bli van :)
 
Jag har haft en otroligt "lätt" graviditet hittils. Har inte mått illa alls eller så.. Foglossningen var värst i början men det gick över efter nån månad. Nu börjar jag känna av det lite smått igen, men ingen fara.
 
Jag jobbar på så mycket jag kan. Det har varit rätt jobbigt att jobba under sommaren. Tunga lyft och dålig luft. Jag börjar bli rätt trött nu men jag kommer att kämpa på så länge jag kan. Nu blir det höst och mycket sommargäster försvinner och arbetspassen kortare, så jag ska nog klara detta !
 
Har gått upp 7 kg och det känns helt ok :)
 
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.