Yeaah

Äntligen har dom kommit till öregrund/Östhammar. :)
 
 
Behövs efter den här natten kan jag tala om x) 
känner mig trööött idag !
Tror mollie också är trött. Hon har somnat 2 ggr i min famn. Händer ju inte så ofta nu för tiden så man myser liksom lite extra när det händer <3
 
Nu väntar vi på att pappan ska komma hem :)
Ska börja baka till dopet idag också tänkte jag. Har skjutit upp det hela veckan !
 
Btw så har Mollie börjat blivit blyg !! :/  super drygt men som tur är går det väll över :)
Kommer väll gallskrika nästa helg åt prästen..;)

Planer inför sommaren

Igår vände Mollie sig från mage till rygg helt själv !! Hon såg lika chockad ut som jag :)) <3
 
 
Igår började vi kolla på stugor i Oskarshamn och smögen. Rasmus ska ju tävla där så man måste vara ute i god tid om man ska få någon stuga :)
 
Längtar så sjukt mycket till sommaren. Det här är första sommaren som jag ska vara LEDIG ! Helt sjukt :) ska bli så mysigt att bara umgås med min lilla familj. <3
 
 

Tiden går för snabbt

Packat undan alla kläder i storlek 56 i vacuumpåsar. Helt galet att storlek 50 var alldeles för stort när hon föddes och att storlek 62 snart är för litet :( 
 
 

Att stå !

Nya grejen är att stå och sitta utan ryggstöd. Man får ju såklart hålla i men hon blir helt lycklig av att göra det mesta jobbet själv :) haha så söt !
 
 Nej, nu ska jag slänga in vagnen i bilen och göra oss klara. Ska på föräldrarträff ! 
 
 
 
 

Bilder

Babymassage + babycafe = trött bebis !
 
kollar på kourtney & Kim take Miami medans pluttan sover. Tänk att för ett år sen var jag och Rasmus där ! :) åh va jag längtar tillbaka.
Dit vill jag helt klart åka igen :)
 
Här kommer några bilder från helgen, och som vanligt är det bara bilder på det finaste jag har :)
 
 
 
 
 
 

Lika morgontrött som

Mollie har blivit lika morgontrött som sin pappa ;)
Idag sov hon till 10.00 !!! Ätit 2 ggr inatt. Fyfan så skönt ! Jag och missan glodde på tv i typ en halvtimme innan mollie vaknade. 
 
Idag vill jag uut i det fina vädret. Babymassage vid 13 och sen måste jag fixa tårta till dopet :)
härlig måndag ! 
 
 
 

Träning

 
 
Jag har blivit riktigt bortskämd med sömn den senaste veckan. Mollie har sovit från ca 21.00 till 8-9 på morgonen. Hon vaknar ju såklart och äter på natten men det är såå skönt att inte behöva gå upp vid 5 på morgonen :)
 
Igår kom Mollies mormor hit. Hon fick såklart presenter för dom har varit i Spanien. 2 bodys och jättesöta strumpor !
Vi gick långpromenad i fina vädret och lite sånt :)
 
 
 
Fick även besök av Rasmus farmor.
 
På kvällen skulle jag köra mitt andra träningspass för veckan. Dödade rumpa och lår ! Tyvärr får jag sota för det idag hehe.. Tog nog i lite för hårt. 
Det är så jäkla svårt att veta hur mycket man kan ta i men det är väll bara att testa sig fram och hoppa över övningar man får ont av !
 
Det är hemskt hur fan man ser ut efter en graviditet. Allt bara hänger !! Arslet, magen, tuttarna osv osv ! USCH ! Man märker att man inte har använt musklerna på nio månader. 
Jag var absolut inte vältränad innan men inte fan hängde allt ner till knäna i alla fall. 
Vägde mig igår och jag väger mindre nu än innan graviditeten men man inser ju nu att man hade mer muskler då. Det höll ju upp allt som hänger nu haha :s 
 
aja, det är bara att sköta kosten och träna hårt så kommer nog den här mamman se normal ut om några månader. Får köra på våtdräkt och gömma mig i vassen i sommar ! 
 
 

Orolig mamma

Det jobbigaste med att vara mamma är nog denna oro man känner över sitt barn hela tiden. Jag vill bara att Mollie ska må bra ! Det finns inget värre än att se sitt barn lida. 
 
Känner mig helt slut idag. Har varit så orolig i flera dagar.. Mollie har haft problem med magen i rätt många dagar nu och igår fick vi åka till akuten. Känns bättre efter att fått hjälp men hon mår inte helt bra. 
Min lilla krigare ! Spelar ingen roll hur dåligt hon mår, hon ger en alltid ett leende när man pratar med henne <3
 
Idag har vi iallafall tagit sovmorgon efter en rätt dryg natt. Började med att kattfan börjar spy på mattan i sovrummet vid två !! Så missan ligger på minus idag.. 
Vid fyra vaknar mollie och är as glad ! Hon rullar på mig hela tiden och kvittrar typ haha.. Kunde inte låta bli att garva åt henne. Tokunge ! Satte på tvn i taket så fick hon ligga och titta på den tills hon blev trött igen..
 
 
Tog en promenad i det sköna vädret imorse också. Åh hoppas att vädret håller i sig ! 
klockan ett var det dags för babymassage och efter det åkte vi till Apoteket och Coop och förhoppningsvis ska det jag har köpt göra mollies mage bra igen.
 
 

Myshelg

 
 
Himla mysig helg det har varit och bästa av allt är att den inte är slut ännu ! :)
R har börjat tapetsera Mollies rum. Det kommer bli jätte fint ! :)
 
 
Jag har provbakat lite till dopet. Vi kommer att bjuda på både smörgåstårta och fika eftersom att många gäster kommer att åka långt. Tänkte att jag ska göra fikat i mini format så att man orkar. smörgåstårtorna gör mamma och tårtorna till fikat ska jag beställa.
Det är så galet roligt att planera allting :) finns såå mycket fint man kan göra men jag måste begränsa mig lite haha ;)
 
 
 
 
Två bilder från helgen. Mina fina <3
Just nu ligger dom i soffan och sover..tröttmössor ! Ikväll ska vi nog åka till Mollies farmor och farfar.
 

Alla <3 dag

Idag kan jag knappt gå kan jag tala om ! Jag och Mollie var på mamma/bebis pass igår. Har sån sjuk träningsvärk i ben, rumpa och mage haha. Jag trodde inte att man kunde köra på så hårt men det gick ju hur bra som helst :) Barnmorskan har också sagt att det bara är att köra på. Är såå taggad ! 
 
Idag är det ju alla <3 dag och vi har ju varit borta från pappan i flera dagar. När vi kom hem stod det jättefina blommor på bordet :)) 
Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa.
 
 
Till Mollie från mormor :)
 
Stod på bordet när vi kom hem idag <3 

Min stora lilla tjej <3

 
Herregud vad fort tiden går ! Jag hinner inte med.. Mollie växer alldeles för snabbt <3
 
Min lilla tjej är helt galen när hon sover. Jag får lyfta upp henne på kudden hela tiden på natten för hon hamnar alltid nedanför haha. 
 
Det har hänt så sjukt mycket på två månader. Mollie är så rolig nu ! Skrattar och pratar <3 Hon älskar att åka på babycafe/rytmik. Titta på andra barn och sjunga är roligt tycker hon :) Favorit låten är sjörövar-fabbe ! Den sjunger vi mycket och spelar på paddan. 
Vi har även provat på babymassage. Det var riktigt mysigt och vi har några gånger kvar att gå. 
 
I Mars är det även dags för dop ! Är så roligt att planera allting. Jag tror att det kommer bli mysigt <3 
 
 
Mitt hjärta, du är allt för mig <3